Vážení zákazníci v tuto chvíli jsme pro Vás výrazně zvýhodnili některé produkty. AKCE je časově omezena.

Stylové základny pro vaše poštovní schránky

 

 

Někdy se stane, že vaše poštovní schránka nemůže být tradičně připevněna na dům nebo plot. Může to být z důvodu nedostatku prostoru, nevhodného materiálu nebo proto, že hledáte flexibilnější řešení. Pro tyto situace jsme v Styl-kov.cz navrhli řadu stojanů na poštovní schránky, které poskytují ideální alternativu. Naše stojany jsou navrženy tak, aby poskytovaly pevné a stabilní základy pro vaši poštovní schránku, bez ohledu na to, kde se rozhodnete ji umístit. Ať už ve vaší zahradě, na kraji chodníku nebo v jiné volně stojící lokalitě, naše stojany zajistí, že vaše schránka bude vždy bezpečně a pevně stát. Nabízíme řešení, která vám umožní umístit poštovní schránku přesně tam, kde ji potřebujete, a zároveň udržet estetiku a styl vašeho domova.

 

V naší běžné nabídce stojanů na poštovní schránky jsme se rozhodli zaměřit na barvy RAL 9005 (černá) a RAL 7016 (antracitová), neboť tyto odstíny jsou nejen oblíbené pro svou univerzálnost a elegantní vzhled, ale také jsou často používané na bránách a plotech, což znamená, že naše stojany skvěle ladí s okolními prvky vaší nemovitosti. Kromě toho jsou tyto barvy pevnou součástí našeho sortimentu a staly se charakteristickým znakem našich produktů. Díky jejich vysoké popularitě a univerzálnosti vám můžeme zaručit, že si naše stojany na poštovní schránky snadno najdou své místo v exteriéru vašeho domova a přinesou mu nejen funkčnost, ale i estetickou hodnotu. 

Pro standardizovanou nabídku navštivte naše stránky kovové sloupky pro poštovní schránky. Nabídku bude průběžně doplňovat o nové typy.

Ve světě, kde se většina věcí hromadně vyrábí a každý kousek vypadá jako ten druhý, je čím dál tím víc ceněna individualita a osobitost. Uvědomujeme si to i my ve styl-kov.cz a proto klademe důraz na to, aby naše produkty nebyly jen funkční a estetické, ale také aby reflektovaly jedinečné přání a potřeby našich zákazníků. A to se týká i našich stojanů na poštovní schránky. Naše stojany nejsou jen obyčejné kusy kovu. Jsou to promyšlené kousky, které vznikají v rukou zkušených odborníků, kteří každý detail vyrábějí a navrhují s ohledem na nejvyšší standardy kvality a designu. Věříme, že každý domov je odlišný a každá poštovní schránka by měla mít svůj vlastní, speciálně navržený stojan, který dokonale doplní její styl a umístění. Proto jsme se rozhodli jít nad rámec standardních řešení a nabídnout možnost individuálního provedení stojanů.

Pokud tedy hledáte něco opravdu speciálního a chcete, aby váš stojan na poštovní schránku byl přesně takový, jaký si představujete, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na to, jak společně s vámi vytvoříme něco úžasného, co bude sloužit a těšit vás po mnoho let.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.