Vážení zákazníci v tuto chvíli jsme pro Vás výrazně zvýhodnili některé produkty. AKCE je časově omezena.

Gravírování nebo řezání do nerezu?

GRAVÍROVÁNÍ vs. PÁLENÍ LASEREM

V dnešním článku bychom vám rádi vysvětlili rozdíl mezi nerezovou firemní cedulí prořezanou naskrz a nerezovou cedulí, kde je text a případné logo gravírováno na povrch cedulky. Prvními výrobky, které jsme pro naše zákazníky vyráběli, se staly tabulky domovních čísel různých typů a rozměrů. Další v pořadí byly stále oblíbenější vyřezávané jmenovky. Tyto výrobky bylo možné zhotovit pomocí řezání, jelikož to umožňoval jejich velký rozměr s menším množstvím textu. Se začátkem výroby firemních cedulí a štítků, bylo zapotřebí vyhovět i zákazníkům, kteří stále častěji poptávali složitější loga s větším množstvím textu. Také přibývalo požadavků na firemní cedulky a štítky menších rozměrů.  Abychom dostáli perfektní kvalitě a výborné čitelnosti, začali jsme firemní cedulky gravírovat. Nejdříve ve spolupráci s externí firmou. V březnu roku 2023 jsme si pořídili vlastní CO2 laser - ,,gravírku´´.

 

Rozdíl mezi gravírovanou a vypálenou cedulkou je perfektně vidět na fotkách.

 

Firemní cedule prořezaná

Nerezová firemní cedule                                                     

 

Firemní štítek gravírovaný

                gravírovaná firemní cedule   

 

U domovních cedulí číslo nebo text vždy prořezáváme. Je tomu tak proto, že většinou není potřeba na domovní číslo uvádět vetší množství textu. Pak už je na vás, zda zvolíte variantu bez podlepení, kdy podklad prosvítá skrz nebo s podlepením. Tabulky podlepujeme černým plexisklem nebo nerezovou deskou, podle toho zda je číslo lakované nebo nerezové. Tyto dvě základní varianty domovních cedulí perfektně ozdobí jakýkoli dům či plot. Ať už se jedná o novostavbu, bytový dům nebo dům ve starší zástavbě.

                              

Lakovaná tabule s nerez podkladem

lakovaná domovní cedule s podkladem   

 

Nerezová domovní tabule s černým podkladem 

 Nerezová domovní tabule s černým podkladem

 

U firemních cedulí dáváme klientovi na výběr, popřípadě zvolíme technologii výroby my. U firemních cedulí s rozměrem menším než A4 text gravírujeme. Gravírováním docílíme lepší čitelnost textu. Lépe vyniknou různé grafiky, například silueta psa nebo logo firmy. Díky vlastnímu CO2 laseru se doba dodání k zákazníkovi výrazně zkrátila. Zároveň si také můžeme pohlídat kvalitu i plnost černé barvy.

       

Firemní cedule prořezaná

firemní cedule nerezová     

 

Stejná firemní cedule - menší rozměr a větší množství textu

  označení provozovny gravírovaná

 

Gravírování podle fotky

gravírovaná cedule

 

Na ,,gravírce,, zvládneme gravírovat tabulky od cca 2x2 cm do cca 50x30cm. Díky CO2 laseru, který nám skvěle slouží, dokážeme zhotovit i cedulky malých velikostí s větším množstvím textu. To vše s velmi krátkou dodací lhůtou. Stáváme se tak ve výrobě samostatnější i flexibilnější a dokážeme našim zákazníkům plnit vše co jim na očích vidíme.

 

laser Co2           

 

Obracejte se na nás s každou netradiční poptávkou. U nás se výzev nebojíme:-)

 

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.